annemarie_kookt_catering.jpg

Puur van smaak

Voor iedereen die me kent en al eens in District 5 te gast was weet wat voor een stijl van koken ik heb; niet te veel fratsen, puur van smaak, niet te gestileerd maar toch verfijnd. En alles zelf gemaakt, met veel liefde en hartstocht. Inspiratie put ik veelal uit de keukens van landen rond de Middellandse zee zoals Italië, Frankrijk, Spanje en Noord Afrikaanse landen.
Ik kook alleen met producten van het seizoen, liefst zo veel mogelijk biologisch. Ik ben een sauzen gek; die moeten perfect in balans zijn en mooi subtiel van smaak; groenten spelen verder een belangrijke rol als begeleider van vlees- dan wel vis-gerechten en vegetarisch koken is iets wat ik ook met veel plezier doe. Verder bak ik met veel liefde de meest uiteenlopende taarten.

Ik zal het grootste gedeelte van het diner in mijn eigen keuken voorbereiden maar maak alles af in uw keuken. Wat er niet aan apparatuur aanwezig is kan ik meenemen. Ik maak in principe gebruik van uw eigen servies en bestek tenzij het ongeschikt is De aankleding zoals tafelkleed, servetten en kaarsjes, verzorg ik. Voor grotere groepen wordt er eerst bekeken of er mastiek gehuurd moet worden; dat verzorg ik en zal dat in de menuprijs verrekenen. Ook is het mogelijk dat uzelf de huur regelt.
Dus; heeft u iets te vieren; is er een reünie op komst of wilt U gewoon met vrienden of familie een bijzondere avond organiseren; aarzel niet en neem contact met me op!

Een 3-gangendiner vanaf € 37,50 p.p.

Voor een diner op locatie door mij verzorgd kunt u een offerte aanvragen. Met of zonder wijnarrangement; dat bepaalt U zelf. We spreken alles van te voren door en ik doe een aantal menuvoorstellen Met diëten of allergieën kan ten alle tijden rekening gehouden worden. De prijs p.p. is afhankelijk van het menu dat U kiest en de grootte van de groep. Een 3-gangendiner begint met een prijs van €37,50 en een 4-gangen diner bij €45,- p.p.
Alle prijzen zijn excl. btw 9%.
Bediening is niet bij de prijs inbegrepen, d.w.z.; diners t/m 12 man kan ik zelf verzorgen maar daarboven is het noodzakelijk iemand voor de bediening te regelen.
offerte aanvragen