antipasti_buffet.jpg

ANTIPASTI BUFFETTEN

Ik kook met veel liefde antipasti buffetten; één van mijn specialiteiten. In mijn voormalige restaurant District 5, zijn er voor vele verjaardagsfeesten of bruiloften zulke buffetten verzorgd.
Bij een buffet worden zowel warme als koude gerechten geserveerd; Het buffet kan variëren naar gelang de wensen van de afnemer en het seizoen. De prijs van een antipastibuffet is afhankelijk van de gerechten die u kiest en ook het aantal personen. Ik maak in overleg een offerte op maat.

TAARTENBUFFET

Taarten bakken is één van de dingen die ik het liefst doe. Er stond in mijn restaurant altijd taart uit eigen keuken op het menu en die werd geroemd!
Ik reken prijzen per taart: die variëren van € 25,- tot € 40,- afhankelijk van de prijs van de ingrediënten en bewerkelijkheid van de taart.

HAPJES

Voor borrels kan ik uiteraard hapjes maken. Een van mijn specialiteiten op het marineterrein bij borrels is inmiddels de schaal met crostini met allemaal verschillende toppings maar daarnaast heb ik een uitgebreide hapjeskaart met hapjes, zowel warm als koud en geïnspireerd op het seizoen.

Denk hierbij aan:

een mini soufflé van gerookte mozzarella met chutney
een lamsgehaktballetje met home made babaganoush
Crostini met huisgerookte zalm en mieriksroom
klein glaasje Hollandse aspergesoep met bieslookroom
een rolletje van gefrituurde aubergine met pesto, geroosterde paprika en mozzarella
een huisgemaakte blini met Hollandse nieuwe, crème fraiche en pickles van biet of een stukje flammkuchen met venkel, olijf, geitenkaas en rode ui.

De prijs bepaal ik in een offerte op maat na overleg en hangt af van de keuze van de hapjes en het aantal dat besteld word.
offerte aanvragen