TABLE D’HÔTE

TABLE D’HÔTE

Tussen 2014 en 2019 heb ik samen met Sigrid Raben regelmatig een table d’hôte gehouden in haar lunchroom “Wat verder ter tafel komt”.

Er werd aangeschoven aan lange tafels, er volgde een uitgebreid diner waarbij ik me, samen met mijn souschef Cees Nouwens helemaal kon uitleven op het maken van mooie gerechten en taarten. Ook trad er steeds een singer-songwriter op tussen de gangen door. De formule bleek een enorm succes en werd druk bezocht.

Helaas gooide Corona roet in het eten en heeft de lunchroom van Sigrid de crisis niet overleefd.
Maar omdat de table d’hôtes zo leuk en succesvol waren ben ik in gesprek gegaan met de directie van bureau marineterrein of het mogelijk is om deze avonden in de toekomst in de commandantswoning te laten plaatsvinden.

Daar werd enthousiast op gereageerd en de bedoeling is dan ook dat we in het najaar 2025 de table d’hôte avonden weer gaan opstarten op het marineterrein, in een wat aangepaste formule.

Een mooiere locatie kan je je niet wensen! Hierover zal worden bericht in mijn nieuwsbrief en in die van het marineterrein.